Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu
Bahçelievler Mah.Yıldırım Cad. No50 Kaman Kırşehir

VİZYON

Özgüveni yüksek, yeniliklere açık, araştıran ve başarıyı yakalayan ve milli ve manevi duyguları gelişmiş topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olarak okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizi bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; “Vatanını, Bayrağını, Milletini, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler olarak yetiştirmektir.”

İlçe Merkezinde olup İl Merkezine 52 km dir.

Şiir Dalında İl Birinciliği,

Proje Çalışmaları

"KİTABIMI OKUYORUM, DÜŞLERİMİ BOYUYORUM." PROJESİ ,TEMİZ SINIF SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ